Meunier: "Neymar? Niet nodig, hij is nu de man in vorm bij ons"

Meunier:
Maandag 05 maart 2018 - 20:21   I   door Redactie

Het wordt morgenavond een ingewikkelde zaak voor Paris Saint-Germain. Wil de Franse topclub de kwartfinales van de Champions League nog halen, dan moet het een 3-1-achterstand uit de heenwedstrijd tegen Real Madrid zien weg te werken. Bovendien zal dat moeten gebeuren zonder sterspeler Neymar, die maandenlang aan de kant staat.

Toch dient de afwezigheid van Neymar ook enigszins gerelativeerd te worden. Sinds hij afwezig is, is Angel Di Maria weer in geweldige vorm. Hij zal maar wat gemotiveerd zijn om uit te pakken tegen zijn ex-club Real Madrid. In de heenwedstrijd in Bernabéu zat hij op de bank.

Geen excuses

Vorige week zei Thomas Meunier nog dat PSG zeker zou winnen tegen Real Madrid. Van die mening wijkt hij niet af. "We hebben geen excuses, ook niet zonder Neymar", stelt de Rode Duivel. "Di Maria is nu in vorm en er zijn er nog anderen, zoals Draxler, die het team kunnen helpen. De groep heeft kwaliteit, dat hebben we vorig jaar getoond tegen Barcelona (PSG won toen met 4-0, red.)."

"Wij zijn een topteam in Europa. Thuis met de fans achter ons weten we hoe het eraan toe kan gaan. We kunnen en we moeten het doen. Er zullen kansen zijn voor ons", aldus Meunier tegenover 20minutes.fr. 2-0 of 4-1 volstaat voor PSG. Een overwinning met het kleinste verschil echter niet. De Fransen weten dus wat hen te doen staat: scoren.

Poll: Denk je dat PSG het nog recht zal zetten?

TAGS  I  PSG  I   Real Madrid  I   Meunier  I   shw

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024