Samenwerking tussen KV Oostende en Anderlecht?

Samenwerking tussen KV Oostende en Anderlecht?
Dinsdag 06 maart 2018 - 23:28   I   door Redactie

Marc Coucke en Luc Devroe hebben KV Oostende verlaten voor Anderlecht. Het heeft er a alle schijn van dat RSCA en KVO in de komende jaren, vanaf de zomer te beginnen, goed gaan samenwerken. Al relativeert Patrick Orlans, de algemeen directeur van Oostende, dat toch sterk in Sport/Voetbalmagazine.

"De scheiding is véél straffer dan veel mensen denken, maar het is niet verboden om nog vrienden te hebben. Waasland-Beveren en Zulte Waregem spelen met huurspelers van Anderlecht en ook wij moeten Anderlecht bedanken. De start hier was dankzij hen. Fernando Canesin, Jordan Lukaku, later ook nog even Cyriac. Dat zal in de toekomst ook nog gebeuren", voorspelt Orlans

"Als Vincent Mannaert er eentje over heeft, zal Hugo Broos dat ook bekijken. Maar we gaan niet samen zitten en zeggen: wat gaan we samen doen? Dat is uitgesloten. Er zijn hier echt zaken doorgeknipt, behalve de vriendschapsband."

Schouderklopje

Orlans krijgt nu een grote verantwoordelijkheid na het vertrek van Coucke en Devroe. "Ik wens hier geen standbeeld, maar als het hier volgend jaar goed is, wil ik wel een schouderklopje, van supporters, sponsors en wie nog. En dan zal ik zelf iedereen ook moeten bedanken, want ik ga het alleen kunnen dankzij hen. En dat is ook wat Marc wil. We hebben het nooit op sentiment gespeeld. De overname van KVO is een zakelijke overname, en diegene die nu aandelen koopt, moet ervan overtuigd zijn dat hij zijn geld niet in de Noordzee smijt."

Poll: Hoop jij dat beide clubs gaan samenwerken?

TAGS  I  KV Oostende  I   Orlans  I   Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024