Speler komt met smeekbede na uitschakeling PSG: "Neymar, blijf aub"

Speler komt met smeekbede na uitschakeling PSG:
Woensdag 07 maart 2018 - 10:28   I  

PSG kon gisteren niet doen wat de iedereen in PSG had verwacht, Real Madrid uitschakelen in de Champions League. De mannen van Unai Emery grijpen zo naast het hoofddoel dit seizoen en dat was de beker met de grote oren. Ze zullen tevreden moeten zijn met de Franse competitie, al is dat niet genoeg voor de ambitieuze club uit Parijs.

PSG kon geen beroep doen op Neymar. De Braziliaan werd vorige week geopereerd en werkt volop aan zijn revalidatie. Hij hoopt te kunnen schitteren op het WK met Brazilië. Er zijn heel wat geruchten dat Neymar na het WK niet zou terugkeren naar Parijs, maar wel zou tekenen voor Real Madrid.

"Belangrijke speler voor ons"

Die geruchten zijn ook al doorgedrongen tot in de kleedkamer van PSG. Volgens heel wat berichten zou Neymar niet bij iedereen in de bovenste schuif liggen, maar een geweldige voetballer is hij wel. Een vertrek van dé sterspeler zou dan ook een zware klap zijn voor iedereen.

Na de wedstrijd vroeg Marquinhos dan ook aan Neymar om, ondanks de uitschakeling nu, toch te blijven en te blijven geloven in PSG. "Ik vraag Neymar om te blijven. Het is tijd om automatismen te kweken, om te groeien als team in dit soort wedstrijden. Neymar is een belangrijke speler voor ons en hij moet vertrouwen hebben in ons project, onze spelers en staf", aldus Marquinhos volgens Sporza.

Niet de enige

Marquinhos is duidelijk niet de enige die zich vragen stelt (of vragen krijgt) bij de toekomst van Neymar bij PSG. Ook PSG-aanvoerder Thiago Silva wil dat Neymar blijft bij PSG. "Ik denk dat hij blijft. Hij heeft gepraat, zijn vader heeft gepraat. We zullen zien wat er gebeurt."

Meunier

Rode Duivel Thomas Meunier vond voor de wedstrijd tegen Real Madrid nog dat PSG ook zonder Neymar moest winnen tegen Real Madrid. Hij zag voldoende kwaliteiten in de spelersgroep en had zelfs twee vervangers in gedachten voor de Braziliaan.

"We hebben geen excuses, ook niet zonder Neymar", stelde de Rode Duivel. "Di Maria is nu in vorm en er zijn er nog anderen, zoals Draxler, die het team kunnen helpen. De groep heeft kwaliteit, dat hebben we vorig jaar getoond tegen Barcelona."

Poll: Zal Neymar bij PSG blijven?

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Marquinhos

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024