Benteke tipt Martinez: "Neem hem mee naar het WK"

Benteke tipt Martinez:
Zondag 11 maart 2018 - 09:12   I  

Ondanks een minder seizoen bij Crystal Palace, lijkt Christian Benteke niet te moeten twijfelen aan zijn plaats bij de Rode Duivels. Hoe de rest van de selectie er op het WK zal uitzien, is nog niet helemaal duidelijk. Benteke hoopt alvast dat Radja Nainggolan mee mag naar het WK in Rusland.

“Ik denk dat Martinez al een type-elftal in zijn hoofd heeft”, steekt Benteke van wal in een gesprek met La Capitale. “Daarnaast meent de bondscoach volgens mij ook te weten dat sommigen zich beter bij een bankzittersstatuut zullen kunnen neerleggen dan anderen.”

“Men zegt dat Radja een sterke karakter heeft en niet graag op de bank zit. Kijk, volgens mij is het simpel: Radja zal zijn onvrede uiten als hij niet in de basis staat, maar hij zal de coach niet naaien of weigeren om te trainen. Daarvoor heeft hij te veel respect voor alle andere spelers”, benadrukt de spits van Crystal Palace.

"Op sportief vlak kan je Radja niets verwijten"

Benteke hoopt dan ook vurig dat Il Ninja straks mee mag naar het WK. “Als Radja niet in de selectie voor het WK zit, is het ergens wel oneerlijk”, stelt de ex-speler van Standard. “Dan gaat het niet meer over voetbal, maar wel over extra-sportieve zaken. En over zijn persoonlijkheid.”

“Op sportief vlak kan je Radja immers niets verwijten. Hij werkt keihard en maakt zijn truitje iedere keer nat. Zelfs als men twijfelt over zijn beste positie bij de Rode Duivels, is er altijd plaats voor een speler met zijn kwaliteiten”, besluit Benteke.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Benteke  I   Nainggolan  I   Rode Duivels  I   Martinez

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024