Real Madrid neemt opvallend besluit over Courtois meteen na blunders

Real Madrid neemt opvallend besluit over Courtois meteen na blunders
Donderdag 15 maart 2018 - 19:31   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft gisteren geen goede beurt gemaakt op het veld van Barcelona. Bij twee van de drie tegengoals ging de doelman van Chelsea niet vrijuit. De Blues verloren uiteindelijk met 3-0. Mogelijk heeft het nog grote gevolgen ook voor Courtois. De keeper zou graag naar Madrid willen terugkeren, maar Real lijkt af te haken.

David De Gea blijft wellicht bij Manchester United en daardoor leek de transfer van Courtois op komst. Volgens El Mundo Deportivo heeft Real een volwaardig en goedkoper alternatief gevonden. Real wil AS Roma-doelman Alisson nu aantrekken. De 25-jarige Braziliaan veroverde dit seizoen een vaste plek onder de lat bij Roma.

Nieuw contract?

De scouts van Real Madrid zouden al meerdere malen afgezakt zijn naar Italië om hem aan het werk te zien. De verslagen zijn unaniem positief. AS Roma wil er echter alles aan doen om de 22-voudige Braziliaanse international in Rome te houden. Hij ligt er nog tot 2021 onder contract, maar Roma-directeur Monchi wil hem een nieuw contract voorschotelen. Alisson zou dan een fikse loonsverhoging krijgen en er zou een opstapclausule van 90 miljoen euro in het contract worden opgenomen. 

Poll: Wie vind jij de beste doelman?

TAGS  I  AS Roma  I   Real Madrid  I   Alisson  I   Courtois

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024