Club Brugge ziet in aanloop naar play-off 1 nog een basispion uitvallen

Club Brugge ziet in aanloop naar play-off 1 nog een basispion uitvallen
Zondag 18 maart 2018 - 19:25   I  

Aan het einde van deze maand worden de play-offs op gang getrapt. Leider Club Brugge begint na de halvering van de punten met een voorsprong van zes eenheden aan het belangrijkste luik van het seizoen. In aanloop naar play-off 1 kreeg blauw-zwart nu wel slecht nieuws.

Zo ligt verdediger Stefan Mitrovic momenteel in de lappenmand. De Kroatische verdediger, in januari op uitleenbasis overgekomen van het Turkse Besiktas, heeft op training een blessure aan de hamstrings opgelopen. Hoe lang Mitrovic precies out zal zijn, is vooralsnog niet duidelijk.

De 24-jarige verdediger moest wel verstek geven voor de interlandverplichtingen met Kroatië. Mitrovic maakte deel uit van de nationale selectie, maar liet aan de Kroatische Voetbalbond weten dat hij geblesseerd is. Bij Club Brugge stellen ze alvast alles in het werk om Mitrovic tijdig op te lappen voor de start van de play-offs.

Vormer out

Eerder deze week raakte al bekend dat ook Ruud Vormer verstek gaf voor de interlands met Nederland. De kapitein van Club Brugge sukkelt met een vervelende enkelblessure en heeft nood aan rust. Daarom leek het hem – en Club Brugge – niet verstandig om naar de nationale ploeg af te reizen.

Poll: Is Mitrovic vervangbaar?

TAGS  I  Mitrovic  I   Club Brugge  I   Vormer

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024