Slecht nieuws over Ruud Vormer

Slecht nieuws over Ruud Vormer
Maandag 19 maart 2018 - 14:48   I   door Redactie

Club Brugge bereidt zich in alle rust voor op de start van Play-off 1. Stilaan maar zeker keren er ook geblesseerden terug. Door de interlandbreak wordt er nu vooral getraind op conditioneel vlak. Er valt aardig wat nieuws te rapen vanop het Brugse trainingsveld.

Zo is Jelle Vossen er weer bij. De aanvaller blesseerde zich in februari tijdens de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Er werd gevreesd voor een zware enkelblessure, maar inmiddels is hij al opnieuw hersteld. Vossen is niet de enige grote naam die opnieuw op de training verscheen.

Ook Hans Vanaken is er weer bij. Vanaken was bijzonder goed op dreef sinds januari. Hij heeft sowieso een sleutelrol in de beslissende fase van de competitie. Ook Saulo Decarli was erbij, al hield hij het wel bij een looptraining.

Geen Vormer

Er was echter ook slecht nieuws. Er is namelijk nog steeds geen spoor van Ruud Vormer. Sinds hij zijn Gouden Schoen pakte, heeft hij het fysiek wat moeilijker. De Nederlander haakte ook al af voor een selectie bij Oranje. Een goede Vormer heeft Club absoluut nodig in de titelstrijd. Matej Mitrovic kon ook nog niet deelnemen aan de training, net als de langdurig geblesseerde Benoit Poulain.

Poll: Denk jij dat Vormer fit aan Play-off 1 zal beginnen?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024