Speelt Genk toptalent kwijt? "Wil basisplaats veroveren"

Speelt Genk toptalent kwijt?
Dinsdag 20 maart 2018 - 17:30   I  

KRC Genk verloor afgelopen weekend de finale van de Beker van België. Na het laatste fluitsignaal zakte moraal van de spelers tot onder het vriespunt, ook bij reservedoelman Nordin Jackers. Bovendien wordt het Genk-talent ook stilaan ongeduldig.

Jackers werd enkele jaren vooruitgeschoven als de potentiële nummer één van Genk, maar speelde tot dusver nog maar een aantal wedstrijden op het hoogste niveau. Vorig seizoen bareerde Mathew Ryan de jonge keeper nog, nu is Danny Vukovic eerste keus.

“Natuurlijk is het mijn doel om een basisplaats te veroveren", zegt Jackers in Het Belang van Limburg. "Of ik dus niet uitgeleend wil worden, vraag je? Het is te snel om daar al op te antwoorden. Als ik rechtstreeks die stek in doel kan pakken, des te beter natuurlijk. In september word ik 21 jaar, dus ik ben nog jong. Maar ook ambitieus."

Ondertussen moet Jackers het doen met wedstrijden bij de beloften. Bij Genk en bij de nationale ploeg. Bij de jonge Duivels is Jackers eerste keus. “Het doet goed om hier te zijn. Ik ben nummer 1. Ik hou van de druk die daarbij hoort. Het niveau ligt hoger dan bij de Genkse beloften, dat is logisch.”

Poll: Moet Jackers een basisplaats krijgen bij Genk?

TAGS  I  Jackers  I   RC Genk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024