Vanhaezebrouck: "Enkel in dat geval worden we kampioen"

Vanhaezebrouck:
Vrijdag 30 maart 2018 - 14:27   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck begint met Anderlecht aan Play-off 1 met een thuiswedstrijd tegen AA Gent. De coach van paars-wit beseft dat er veel moet gebeuren als zijn team nog kampioen wil worden. Anderlecht start met een achterstand van zes punten op koploper Club Brugge.

"Als we kampioen willen worden, dan moet het perfect zijn. We staan op zes punten van Club Brugge, dat overbrug je niet zomaar", beseft Vanhaezebrouck bij HLN.be. De coach kan alvast wel rekenen op Lukasz Teodorczyk, die weer scoort. “Ik denk dat Teo klaar is, hij is de laatste tijd goed bezig. Laten we hopen dat hij zijn goede vorm behoudt en dat we op hem kunnen rekenen, maar iedereen moet top zijn."

Het uitvallen van Appiah is minder goed nieuws. De Ghanees moest geopereerd worden aan een hernia en is out voor de rest van het seizoen. “De blessure van Appiah is een aderlating”, zegt Vanhaezebrouck. “Hij behoort tot de betere rechtsachters in de competitie en heeft al ervaring in de play-offs.” 

“Ik hoop dat er niet te veel meer gebeurt en dat we gespaard blijven van extra blessures. We zijn gewapend, maar er mag niet te veel meer gebeuren. Anders geraken we in de problemen.”

Poll: Wordt Anderlecht nog kampioen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024