Anderlecht afgemaakt: "Vooral dat is nog het meest verontrustend"

Anderlecht afgemaakt:
Zondag 01 april 2018 - 23:00   I   door Redactie

Het regent kritiek op de prestatie van Anderlecht. Paars-wit verloor met 0-2 van AA Gent na een wel erg matige wedstrijd. De titel lijkt dit seizoen niet meer haalbaar. De achterstand op koploper Club Brugge kan maandag al negen punten bedragen.

Het Nieuwsblad is erg hard voor de Brusselaars. "Hoe denkt Anderlecht eigenlijk nog kampioen te worden? In het eigen Constant Vanden Stockstadion werd dit seizoen al drie keer gelijk gespeeld en al vier (!) keer verloren. Na STVV, Genk en Charleroi zorgde Gent nu voor een nieuwe thuisnederlaag", aldus de krant.

"Wat nog meer verontrustend was, was dat Anderlecht niet eens met een mes tussen de tanden speelde. Hallo, dit is Play-off 1, hé. Drang naar voren, duelkracht, grinta...het zal nodig zijn om een rol van betekenis te spelen, maar Kums, Dendoncker en Sa acteerden zo braaf."

"Deze ploeg heeft een voetballend probleem. Alleen Morioka had altijd moeten scoren, maar besloot onbegrijpelijk op de paal. En wat met Teodorczkyk? Tja, die was weer als vanouds slecht. Marc Coucke zal toch nog eens mysterieus in zijn oor moeten fluisteren. Op deze manier zal Anderlecht - dat de reguliere competitie afsloot met 9 op 9 - moeten knokken voor Europees voetbal."

Poll: Wordt Anderlecht nog tweede?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024