Refaelov heeft nog fantastisch nieuws voor Club-fans na zege tegen RC Genk

Refaelov heeft nog fantastisch nieuws voor Club-fans na zege tegen RC Genk
Maandag 02 april 2018 - 20:51   I  

Lior Refaelov werd de onverwachte matchwinnaar van Club Brugge-Racing Genk. Tijdens de winterstop leek Refaelov nog op weg naar Antwerp of Standard, maar hij bleef toch in Brugge. En daar zijn Ivan Leko en de Club-fans heel tevreden mee vanavond.

Lior Refaelov was na de wedstrijd dan ook erg tevreden. Het was al een tijdje geleden dat hij nog kon schitteren in het truitje van blauw-zwart en dit deed hem dan ook zichtbaar deugd. Vooral zijn doelpunt zal hem deugd doen, want volgens Refaelov had hij dat echt nodig.

“Cruciaal was dat we wonnen vandaag. Nu staan we nog voor negen finales, maar het is altijd goed om met een zege te starten. Ik ben zeer blij dat ik mijn team in extremis kon helpen, want nu zijn de supporters en mijn ploegmakkers blij. We kunnen nu een beetje vieren. Nervositeit tijdens de penalty? Toch wel. Het was lang geleden dat ik nog eens kon scoren. Deze goal had ik nodig voor de rest van mijn play-offs", aldus Refaelov volgens Het Laatste Nieuws.

Vertrouwen van Leko

Refaelov had het enkele weken geleden zelf nog gezegd, maar nu lijkt het ook echt waarheid te worden. Leko en Refaelov lijken na een moeilijke start elkaar toch wat gevonden te hebben. Dat was ontzettend belangrijk voor Refaelov. Als hij daadwerkelijk zijn niveau haalt tijdens deze play-offs, dan hebben de fans er vanavond een extra joker bijgekregen.

 

Poll: Zal Refaelov nog belangrijk zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   RC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024