Liverpool krijgt dramatisch nieuws vlak voor CL-clash met Man City

Liverpool krijgt dramatisch nieuws vlak voor CL-clash met Man City
Dinsdag 03 april 2018 - 15:18   I  

Morgen ontvangt Liverpool Manchester City in de Champions League. Klopp weet wel hoe hij Guardiola kan aanpakken en liet dat ook dit seizoen al zien. Toch wordt het geen eenvoudige wedstrijd voor de Reds, momenteel derde in de Premier League.

Die opdracht is ook iets moeilijker geworden, want Liverpool zal geen beroep kunnen doen op Joel Matip. Hij heeft een heupblessure en zal ook meer dan waarschijnlijk een operatie nodig hebben. Liverpool heeft dat nieuws overigens zelf bekendgemaakt op de website.

Matip is een vaste factor in het elftal van Klopp, die nu dus zal moeten schuiven in zijn defensie. Dit weekend speelde hij nog een hele wedstrijd, maar nadien had hij erg veel last van zijn heup. Verder onderzoek toonde dus aan dat hij de rest van het seizoen mist door de vervelende blessure.

Salah tegen De Bruyne

Kevin De Bruyne maakt kans om deze maand verkozen te worden tot Speler van het Jaar in de Premier League. De middenvelder van Manchester City zal vooral rekening moeten houden met de concurrentie van Mohamed Salah. De Egyptenaar is aan een buitengewoon seizoen bezig bij Liverpool. Morgen staan beide heren dus recht tegenover elkaar.

Poll: Wie stoot door naar de volgende ronde?

TAGS  I  Liverpool  I   Manchester City

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024