Kevin De Bruyne verovert nóg meer harten met deze foto

Kevin De Bruyne verovert nóg meer harten met deze foto
Woensdag 04 april 2018 - 17:06   I  

Kevin De Bruyne is bij Manchester City bezig aan een ge-wel-dig seizoen. De Rode Duivel stevent met zijn club af op de Engelse landstitel. Als de titel straks een feit is, dan moet de rol van De Bruyne in het succes van 'The Citizens' niet geminimaliseerd worden. Wie weet bekroont KDB zijn seizoen wel met een individuele trofee.

Zo is De Bruyne één van de belangrijkste kandidaten om straks aan de haal te gaan met de PFA Player of the Year Award. In het referendum mogen de spelers uit de Premier League beslissen wie volgens hen de beste speler van het seizoen was in de Engelse competitie.

"Iedereen heeft uiteindelijk zijn eigen mening. Het ligt eraan wat mensen op het veld willen zien van een speler. Salah scoort aan de lopende band en draait een fantastisch seizoen. Maar hoe zouden we onszelf met elkaar moeten vergelijken? Ik heb geen idee", vertelde De Bruyne eerder deze week nog op een persconferentie.

"Ik speelde tegen Everton als een verdedigende middenvelder. Dat is heel iets anders. Zijn cijfers spreken voor zich. Gelukkig hoef ik niet te beslissen. Als ik de prijs krijg, zou dat zowel voor mij als het team mooi zijn. Ik vind wel dat ik het verdien, omdat ik heel consistent ben geweest."

De Bruyne stemt op... Salah

Toch wil dat niet zeggen dat De Bruyne plots tactisch zal stemmen en zijn grootste concurrent Salah stokken in de wielen zal steken. Dinsdagavond onthulde onze landgenoot dat hij gewoon op Salah heeft gestemd. Met een foto van zijn stemformulier veroverde KDB nóg wat meer harten van voetbalromantici.

Poll: Moet De Bruyne de prijs winnen?

TAGS  I  De Bruyne  I   Salah  I   Liverpool  I   Manchester City

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024