Ex-speler Standard haalt keihard uit: "Met weinig respect behandeld"

Ex-speler Standard haalt keihard uit:
Donderdag 05 april 2018 - 20:38   I  

Laurent Ciman moest noodgedwongen Montréal verlaten voor een avontuur in Los Angeles. Een avontuur waar hij zelf niet volledig achterstond. Ook nu nog is hij niet tevreden met de manier waarop de transfer verlopen is.

Aan sofoot hekelt hij de manier waarop zijn ex-club hem heeft behandeld. “Ik heb geen idee waarom ik moest vertrekken. Ik weet niet of het de coach, de voorzitter of de technisch directeur was. Ze hebben mij geen uitleg gegeven", aldus Ciman volgens HLN.

Pagina omgedraaid

Uiteindelijk heeft hij de pagina toch kunnen omdraaien en is hih best gelukkig in LA. “Wat er gebeurd is bij Montréal heeft mij niet beïnvloed als voetballer, maar wel als mens. Maar goed, ik heb de pagina omgedraaid. Het heeft geen zin om er steeds op terug te komen.”

Kapitein Ciman

Bij LA heeft hij trouwens de kapiteinsband gekregen en die rol gaat hem best goed af. “Leiderschap is iets wat ik altijd heb gehad. Ik probeer altijd het voortouw te nemen met mijn ervaring en grinta. Daarnaast wil ik het goede voorbeeld geven en een model zijn voor jongere spelers.”

Poll: Zou u Ciman meenemen naar het WK?

TAGS  I  Ciman  I   Standard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024