HVH komt met waslijst aan afwezigen voor wedstrijden tegen Charleroi

HVH komt met waslijst aan afwezigen voor wedstrijden tegen Charleroi
Donderdag 05 april 2018 - 23:40   I  

Anderlecht trekt morgen naar Charleroi, waar het maar best punten kan rapen met het oog op Europees voetbal. Eenvoudig wordt dat niet, want Anderlecht zal uit een ander vaatje moeten tappen tegen Charleroi als tegen AA Gent.

Vanhaezebrouck kan wel nog steeds geen beroep doen op enkele sterkhouders. Er staan dan wel stilaan enkele spelers klaar die hun wederoptreden gaan maken, maar tegen Charleroi zal het toch alweer met een verhavend elftal aan de start staan.

Zo kan Vanhaezebrouck ook deze keer geen beroep doen op Adrien Trebel. Hij zit zijn laatste schorsingsdag uit. Sowah traint nog steeds individueel en ook voor Najar komt de wedstrijd te vroeg. Al had Vanhaezebrouck daar wel goed nieuws over. "We hopen hem binnen twee weken al eens te laten meespelen met de reserven, maar echt met ons meespelen dan zal toch voor binnen enkele wedstrijden zijn", aldus Vanhaezebrouck.

Rechterflank

Ook Massimo Bruno is er niet bij. Hij heeft wat last en krijgt rust. Waarschijnlijk zien we Alexis Saelemaekers dus terug op de rechterflank. Kara en Onyekuru zijn er ook nog steeds niet bij en hoewel Deschacht al terug meetraint met de A-kern komt de wedstrijd voor hem nog te vroeg.

Poll: Kan Anderlecht winnen morgen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Charleroi

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024