Vanhaezebrouck vindt excuus voor falen: "Zelfs Club krijgt dan problemen"

Vanhaezebrouck vindt excuus voor falen:
Vrijdag 06 april 2018 - 12:09   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck wijt de mindere prestaties toch vooral aan externe factoren. De coach van Anderlecht haalt vooral de vele geblesseerden aan. Dat is volgens de trainer van Anderlecht de voornaamste oorzaak van het falen van paars-wit.

"Er ontbreekt iemand waar men schrik van heeft (Kara, red.). Je mist een leider die met zijn communicatie de hele verdediging op zich neemt. Ach, ik blijf erbij: een half team aan de kant hebben staan, is veel. Zeker in een kern die niet evenwichtig in elkaar zit. Ook Club zou problemen krijgen mocht het vijf vaste jongens missen", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

Dendoncker

Ook Leander Dendoncker speelt nog steeds niet op zijn gebruikelijke niveau. "Er was twijfel voor de match - hij voelde iets. Misschien speelde dat mee in zijn hoofd. Kijk, niemand gaat ontkennen dat Leander niet zijn beste match afwerkte - dat beseft hij zelf ook. Wellicht speelde het eveneens een rol dat hij voor het eerst weer op het middenveld stond. Het is niet vanzelfsprekend om de hele tijd van positie te veranderen en meteen top-top te zijn. Leander moet zich hieruit helpen, zodat hij de play-offs op een goede manier kan beëindigen."

Poll: Vindt u dat Vanhaezebrouck een goeie coach is?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024