'Franky Vercauteren zit met deze club rond tafel om toekomst te bespreken'

'Franky Vercauteren zit met deze club rond tafel om toekomst te bespreken'
Maandag 09 april 2018 - 21:13   I  

Is Frank Vercauteren volgend seizoen nog trainer bij Cercle Brugge of niet? De ervaren oefenmeester leidde 'De Vereniging' tijdens de huidige voetbaljaargang naar de titel in de Proximus League, maar hulde zich nadien in stilzwijgen over zijn eigen toekomst.

Toch lijkt Vercauteren van plan om Cercle Brugge ook volgend seizoen naar successen te leiden. Dit weekend was Vercauteren te gast in Monaco, waar hij zaterdag de aftrap mocht geven tegen Nantes. In Monaco zijn ze alvast blij dat 'hun' Cercle het zo goed deed dit seizoen.

Ook in Frankrijk willen ze dat Vercauteren blijft en de club zat dan ook rond de tafel met de coach om zijn toekomst te bespreken. Volgens RTBF zien ze Vercauteren als onmisbare schakel in het succes van Cercle Brugge en zullen ze er dan ook alles aan doen om Vercauteren langer te houden. Ook Vercauteren is erg gecharmeerd door de interesse en zal dan ook meer dan waarschijnlijk ook volgend seizoen aan het hoofd staan van de ploeg.

Vanden Borre op komst?

Een van de eerste transfer van Vercauteren wordt misschien wel Vanden Borre. Daar was voorzitter Frans Schotte duidelijk over. "Toen Franky ons vroeg of Anthony de rest van het seizoen met de groep mocht meetrainen, hebben wij daar niet moeilijk over gedaan”, benadrukte Schotte. "Dit is voor ons geen staatszaak. We hebben dit seizoen sportief geen enkel perspectief meer. Of er een contract op tafel komt als blijkt dat hij zijn oude niveau kan halen? Zeg nooit nooit, maar de situatie is nog te pril om daar al over te praten.”

Poll: Is Vercauteren de juiste man voor Cercle Brugge?

TAGS  I  Cercle Brugge  I   Vercauteren

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024