Antwerp jaagt Beerschot Wilrijk vlak voor derby ferme schrik aan

Antwerp jaagt Beerschot Wilrijk vlak voor derby ferme schrik aan
Donderdag 12 april 2018 - 13:03   I  

Zondagnamiddag staat om 14u30 de Antwerpse derby tussen Royal Antwerp FC en Beerschot Wilrijk op het programma. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en op de Bosuil hebben ze ongelofelijk veel zin in.

Zo staat het nu ook effectief vast dat Antwerp het zondagnamiddag in een uitverkocht stadion opneemt tegen zijn stadsgenoot. Momenteel worden de allerlaatste tickets voor de derby aan de man gebracht, waardoor er zondag maar liefst 15.000 toeschouwers present zullen tekenen op de Bosuil.

Antwerp kreeg onlangs groen licht van de veiligheidsdiensten en mag nu zijn volledige stadioncapaciteit benutten. Het ziet ernaar uit dat The Great Old zijn stadion dus meteen al een eerste vol krijgt voor het burenduel met Beerschot Wilrijk.

Geen record

De 15.000 supporters zullen niet voor een record zorgen in play-off 2. KRC Genk en Standard, de voorbije jaren al meermaals in play-off 2 bewonderen, konden al meer volk naar hun PO II-duels lokken. Het zal wel de allereerste keer in de geschiedenis van play-off 2 zijn dat een Belgische club zijn stadion uitverkoopt.

Poll: Ga jij naar de derby kijken?

TAGS  I  Antwerp  I   Beerschot Wilrijk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024