Bij Club of niet? Vormer licht tipje van de sluier over zijn toekomst

Bij Club of niet? Vormer licht tipje van de sluier over zijn toekomst
Vrijdag 13 april 2018 - 23:15   I  

Ruud Vormer groeide de voorbije jaren uit tot één van dé sterkhouders bij Club Brugge. De Nederlander is ondertussen kapitein van blauw-zwart en veroverde aan het begin van dit jaar zelfs de Gouden Schoen. Maar hoe ziet Vormer zijn toekomst en wil hij zijn carrière afsluiten in het Jan Breydelstadion?

De middenvelder van Club Brugge zegt niet op voorhand 'neen' tegen nog enkele jaren bij blauw-zwart. Dat blijkt uit het programma Hoogvliegers, waar Vormer vrijdagavond de centrale gast was.

"We gaan aan het einde van het seizoen praten over een nieuw contract", aldus Vormer. "Ik zit hier heel goed en heb het prima naar mijn zin in Brugge. Het gaat om één ding: voetballen. Iedere week opnieuw kunnen spelen. Daar haal ik heel veel plezier uit en dat is eigenlijk alles voor me. Ik wil kunnen presteren. Dat ik de nieuwe 'mister Club Brugge' kan worden? Ja, da's toch mooi, hé", benadrukt de kapitein van blauw-zwart.

Het lijkt er dus op dat de 29-jarige Vormer nog wel even in het Jan Breydelstadion gaat voetballen. "Ik wil nog graag een paar titels halen. Liefst met Club Brugge. En nog wat belangrijk zijn", besloot Vormer.

Poll: Moet Vormer zijn carrière bij Club Brugge beëindigen?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Leko

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024