Emond heeft nu al serieuze waarschuwing voor Anderlecht

Emond heeft nu al serieuze waarschuwing voor Anderlecht
Zondag 15 april 2018 - 07:13   I  

Standard kon gisteren in extremis de drie punten thuis houden tegen een matig AA Gent. Standard maakt zo zijn rol als scherprechter in de titelstrijd voorlopig helemaal waar. Gent zal niet de enige ploeg zijn die punten laat liggen tegen Standard. Binnen enkele dagen staat de wedstrijd tegen Anderlecht al voor de deur.

En daar kijken ze bij Standard nu al naar uit. De fans willen maar één ding: de scalp van paars-wit. Ook Emond, doelpuntenmaker van dienst gisterenavond, kijkt al uit naar de wedstrijd tegen Anderlecht. Bovendien heeft Standard nu heel wat vertrouwen getankt.

"Ik beslis het niet alleen, dit is een overwinning van de ploeg. We zijn heel blij met de zege. Dit geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd tegen Anderlecht. De fans kijken er al vol verwachting naar uit. Wij hebben niet echt een doel, we willen gewoon alles winnen. We kunnen iedereen kloppen."

Wat kan Standard nog?

Er werden voor de start van play-off 1 wat vragen gesteld bij de rol van Standard. Sa Pinto en zijn mannen hebben door de beker al een ticket voor de Europa League op zak en hadden weinig te winnen in play-off 1. Toch staat donderdag nu al op 3 punten van AA Gent en Anderlecht, dat wel vanavond nog de topper tegen Club Brugge afwerkt.

Poll: Palt Standard de scalp van Anderlecht?

TAGS  I  Standard  I   Club Brugge  I   Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024