Dreun voor RC Genk vlak voor wedstrijd tegen AA Gent: "Dat wordt moeilijk"

Dreun voor RC Genk vlak voor wedstrijd tegen AA Gent:
Dinsdag 17 april 2018 - 13:48   I  

Deze week staan er in de play-offs midweekmatchen op het programma. Die zijn erg belangrijk, want in play-off 1 kunnen stilaan wat kloofjes gemaakt worden. Zo kan AA Gent een gouden zaak doen in de strijd om de top 3. Als Standard wint dan kan het ook een goede zaak doen voor plek 2.

Jacky Peeters, ex-speler van zowel AA Gent als Racing Genk, laat in Het Laatste Nieuws zijn licht schijnen op de wedstrijd tussen AA Gent en Racing Genk. Hij heeft ook slecht nieuws voor Racing Genk, want hij denkt dat Europees voetbal moeilijk wordt voor de Limburgers.

Vanderhaeghe zal er wel voor zorgen dat zijn spelers scherp staan voor de match tegen Genk”, zegt Peeters. “Gent moet alles blijven geven om een Europees ticket in de wacht te slepen, voor Genk zal Europees voetbal halen een lastige klus worden.” 

Furieus Gent

Peeters verwacht ook een furieus Gent aan de aftrap, zoals ze ook deden tegen Club Brugge en Anderlecht. “Gent zal zich niet ingraven, integendeel, ze zullen Genk meteen naar de keel grijpen. Het publiek achter zich krijgen is van cruciaal belang voor de thuisploeg”, zegt Peeters. “Of Gent nog kans maakt op de titel? Er zijn nog matchen tegen Anderlecht en Club Brugge, alles is nog mogelijk.” 

Poll: Haalt Genk Europees voetbal?

TAGS  I  AA Gent  I   RC Genk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024