Bart Verhaeghe reageert op overname Roda JC

Bart Verhaeghe reageert op overname Roda JC
Vrijdag 20 april 2018 - 13:40   I  

Voetbal International pakt vandaag uit met het nieuws dat Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge, de onderhandelingen gestart is met Roda JC. De Nederlandse club zoekt een nieuwe overnemer en Verhaeghe zou kandidaat nummer één zijn.

Verhaeghe is al een hele tijd op zoek naar een buitenlandse club om over te nemen en Roda JC zou nu dus een satellietclub kunnen worden van Club Brugge. Ook Roda JC is al eventjes op zoek naar een nieuwe overnemer, want toen de 75-jarige Frits Schrouff in 2015 de aandelen van Roda JC overnam, was het meteen duidelijk dat het slechts om een tijdelijke overname zou gaan.

Bij Roda JC zouden talenten van Club Brugge dan tijdelijk onderdak vinden en ervaring kunnen opdoen. Eerder waren ook Het Deense Lyngby en het Poolse Slask Wroclaw mogelijke doelwitten, maar het is Roda JC waarmee de contacten nu het meest serieus zijn.

Reactie Verhaeghe

Bart Verhaeghe heeft inmiddels ook al gereageerd op de plannen omtrent de overname. Die zouden er wel degelijk zijn, al is er momenteel nog niets concreet. “Club onderzoekt verschillende pistes om sterker te worden”, zo laat Verhaeghe verstaan aan HLN. “We willen onze jonge talenten meer speelgelegenheid op een goed niveau bieden. Roda is wat dat betreft een optie, maar op dit moment is er helemaal niets concreet.”

Poll: Slimme zet van Verhaeghe?

TAGS  I  Club Brugge  I   Roda JC  I   Verhaeghe

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022