Nicolas Lombaerts krijgt erg slecht nieuws te horen

Nicolas Lombaerts krijgt erg slecht nieuws te horen
Vrijdag 20 april 2018 - 14:11   I  

Nicolas Lombaerts begon erg wisselvallig aan het seizoen, maar nu is hij toch bezig aan een sterk slot van de competitie. De ex-Rode Duivel kwam speciaal voor Marc Coucke afgezakt naar de kust, want beide heren hadden dezelfde grote ambities. Nu speelt Lombaerts play-off 2.

Al zal Lombaerts de komende wedstrijden wel van langs de zijlijn moeten toekijken, want de verdediger liep tegen Lokeren een barstje op in zijn teen. Dat liet KVO zelf weten. De verdediger zal zo een drietal weken buiten strijd zijn door de vervelende blessure.

Wat nadien?

Nu de kapitaalkrachtige Marc Coucke niet langer de grote baas is bij KVO, is het duidelijk geworden dat Lombaerts zwaar weegt op de begroting. De ervaren verdediger verdient goed zijn boterham aan zee en Hugo Broos is tot de constatatie gekomen dat hij met het loon van Lombaerts drie andere spelers kan betalen.

Het is daarom echt niet uitgesloten dat Lombaerts na amper één seizoen alweer andere oorden opzoekt. De 33-jarige Belg hoeft niet per se weg bij KVO, maar de clubleiding is wel van plan om Lombaerts zo goed als gratis te laten gaan. Dat schreef Het Laatste Nieuws een tijdje terug.

Poll: Speelt Lombaerts volgend seizoen nog bij KVO?

TAGS  I  KV Oostende  I   Lombaerts

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024