Vanhaezebrouck heeft logische verklaring voor monsterzege Club Brugge

Vanhaezebrouck heeft logische verklaring voor monsterzege Club Brugge
Vrijdag 20 april 2018 - 15:05   I  

Club Brugge won met 6-0 gisterenavond, een evenaring van een eerder record in play-off 1. Club Brugge scoorde deze play-offs nog maar één keer vanop de stip, waardoor niemand echt geloofde in een monsterscore. Die kwam er toch.

Vanhaezebrouck heeft de wedstrijd niet gezien, maar wel de samenvatting. Volgens hem is de ruime zege vrij logisch, want Club kon door het puntenverlies van Anderlecht en AA Gent vrij voetballen. Club had dus geen reden om nerveus te voetballen.

"Ik heb de uitslag gezien en die was indrukwekkend. Aangezien Anderlecht verloren had en Gent niet gewonnen zullen zij wel gedacht hebben: "we hebben niets te verliezen, komaan we gaan er vol voor". Dan scoren ze na 40 seconden en dan gaan ze erover natuurlijk. En ze hebben nog kansen gehad, dus het had gemakkelijk 12-0 kunnen zijn. Ze waren veel te goed", aldus Vanhaezebrouck.

"Beetje nerveus"

Voor de wedstrijd tegen Standard vertelde Vanhaezebrouck nog dat ze in Brugge wel een beetje nerveus werden. Maar enkel wanneer Anderlecht won van Standard was dat het geval geweest. "Die druk had er kunnen zijn, als wij gewonnen hadden tegen Standard en op gelijke hoogte gekomen waren. Nu was de situatie voor hun ideaal", aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Had u de monsterscore verwacht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024