'Arsène Wenger schuift deze kandidaat naar voor als zijn opvolger'

'Arsène Wenger schuift deze kandidaat naar voor als zijn opvolger'
Vrijdag 20 april 2018 - 15:35   I  

Arsène Wenger is volgend seizoen geen trainer meer van Arsenal. Na 22 jaar houdt de Fransman het voor bekeken bij Arsenal. The Gunners moeten dus op zoek naar een opvolger, al heeft die wel heel grote schoenen te vullen.

Iemand die volgens Wenger zelf alles in huis heeft om het te maken als manager van Arsenal is Patrick Vieira, landgenoot van Wenger én ex-speler van Arsenal. Vieira heeft ondertussen al 2 seizoenen ervaring kunnen opdoen in de MLS bij New York City.

"Vieira heeft het in zich om mij hier ooit op te volgen. Ik volg zijn trainerscarrière en hij heeft het wel in zich denk ik. De Premier League is wel speciaal. Je moet je hier meteen goed kunnen voelen. Er zijn voldoende ex-spelers die het potentieel hebben om hier te slagen, dus maak je maar geen zorgen", aldus Wenger gisteren nog volgens The Sun.

Thierry Henry

Nog een andere ex-speler die het graag zou maken als hoofdcoach is uiteraard Thierry Henry. Die werd in het verleden al gelinkt aan een terugkeer naar Arsenal. Momenteel is hij nog aan de slag als assistent van bondscoach Robert Martinez, maar wie weet wat het WK brengt voor beide heren.

Poll: Zou Vieira een goede opvolger zijn?

TAGS  I  Arsenal  I   Viera; Wenger

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022