Filip Joos is het helemaal niet eens met Vanhaezebrouck: "Niet klagen"

Filip Joos is het helemaal niet eens met Vanhaezebrouck:
Zondag 22 april 2018 - 08:30   I  

KRC Genk won zaterdagavond met 2-1 van Anderlecht en vooral het eerste doelpunt van de Limburgers ging na het laatste fluitsignaal over de lippen. Nadat er een tweede bal op het veld belandde gaf ref Dierick een scheidsrechtersbal en kwam Genk onmiddellijk weer in balbezit. En net uit die actie kwam het openingsdoelpunt verder.

Hein Vanhaezebrouck was na afloop van de wedstrijd allerminst te spreken over de beslissing van Dierick. "Geef je de bal aan de ploeg in balbezit? Vroeger werd de bal gegeven aan de ploeg die niet in balbezit was, die de bal dan terugtrapt naar de keeper. Deze fase verliep gewoon niet volgens het reglement", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Anderlecht-trainer.

Filip Joos was het duidelijk helemaal niet eens met Vanhaezebrouck. "Josué Sa trapt een bal de sterrenhemel in en die valt na drie keer botsen op het veld. Dierick geeft de bal terug aan Genk. Terecht, want zij hadden de bal. Vervolgens versnelt Nastic en zijn ze bij Anderlecht niet wakker."

"Bij Anderlecht klagen ze na de actie, maar de scheidsrechter heeft zich niets te verwijten. Hij moet de bal niet teruggeven aan Anderlecht, want Genk had de bal", aldus Joos op Play Sports.

Poll: Maakte Dierick de juiste beslissing?

TAGS  I  Joos  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   RC Genk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024