'Leko kiest tegen Standard voor deze elf, maar twijfelt op één positie'

'Leko kiest tegen Standard voor deze elf, maar twijfelt op één positie'
Zondag 22 april 2018 - 09:57   I  

Club Brugge won eerder deze week met 6-0 van Sporting Charleroi, maar zondagavond wacht een ongetwijfeld veel lastigere tegenstander met Standard. In aanloop naar de topper raakte ook duidelijk voor welk elftal Ivan Leko tegen de Luikse tegenstander zal kiezen.

Na de spetterende overwinning tegen Charleroi is Leko niet van plan om zijn elftal op veel plaatsen te wijzigen. De Kroaat moet één noodgedwongen wissel doorvoeren: Matej Mitrovic sukkelt met de hamstring en kan tegen Standard niet aantreden. Hij wordt vervangen door Benoit Poulain.

Voor het overige is de kans groot dat Leko voor dezelfde spelers als tegen Charleroi kiest. Al lijkt de blauw-zwarte coach nog over een positie te dubben. Volgens Het Laatste Nieuws zal Leko op rechts de voorkeur geven aan Dion Cools, maar volgens Het Nieuwsblad zal Krépin Diatta in de ploeg blijven staan. Afwachten voor wie Leko uiteindelijk zal kiezen.

Luyindama terug bij Standard

Bij Standard geen verrassingen. Luyindama keert na zijn schorsing terug in de ploeg, waardoor er geen plaats is voor Koutroubis of Vanheusden. Bij De Rouches moeten Carcela en Edmilson opnieuw voor gevaar zorgen.

De vermoedelijke opstelling van Club Brugge:

Gabulov - Poulain, Mechele, Denswil - Diatta/Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, Limbombe - Wesley, Diaby.

De vermoedelijke opstelling van Standard:

Ochoa - Cavanda, Luyindama, Laifis, Fai - Carcela, Cimirot, Marin, Edmilson - Cop, Emond.

Poll: Wie moet op rechts spelen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Leko  I   Diatta  I   Cools

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024