Toptransfer in de maak: "Niet naar Barça, wél naar Real Madrid"

Toptransfer in de maak:
Maandag 23 april 2018 - 10:40   I  

Neymar werd een wereldspeler bij Barcelona, maar trok afgelopen seizoen naar het Franse PSG voor een recordbedrag van 222 miljoen euro. De Braziliaanse superster wilde een nieuwe uitdaging aangaan maar volgens Barcelona-legende Rivaldo heeft Neymar de foute beslissing genomen. De voormalig Wereldkampioen is dan ook zeker van stuk: Neymar gaat weg en trekt naar Real Madrid.

“Hij moet naar één van de vier grote competities gaan: Spanje, Engeland, Italië of Duitsland”, laat Rivaldo weten aan TV Globo. Ik heb eerder al gezegd dat Neymar de beste voetballer ter wereld kan worden. Maar ik denk ook dat hij dat nooit zal worden zolang hij bij PSG blijft. Hij moet PSG verlaten. Kijk naar Spanje, Engeland, Italië en Duitsland… dat is anders. Ik heb het over voetbal, over concurrentie.”

Neymar zal nooit naar Barcelona terugkeren. Zijn vertrek was heel erg moeilijk. Als ik afga op de informatie die ik van naasten krijg en datgene wat ik de laatste tijd hoor, denk ik dat het zeer waarschijnlijk is dat Neymar naar Real Madrid gaat. Ik denk dat hij daar wel tot de beste voetballer ter wereld kan uitgroeien,” aldus een overtuigde Rivaldo. Neymar is voorlopig herstellende van een blessure en hoopt op het WK zijn goede vorm van PSG terug op te pikken.

Poll: Moet Real Madrid Neymar halen?

TAGS  I  Neymar  I   Real Madrid  I   PSG

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022