Vandenbempt brengt Coucke in nauwe schoentjes: "Dat hoor ik zeggen"

Vandenbempt brengt Coucke in nauwe schoentjes:
Maandag 23 april 2018 - 12:00   I   door Redactie

Marc Coucke haalde flink uit naar Herman Van Holsbeeck na de nederlaag op Racing Genk. Hij verwijt de voormalige manager van Anderlecht er een potje van te hebben gemaakt tijdens de wintermercato.

"Plaats twee is misschien in gevaar voor Anderlecht na de nederlaag tegen Genk. Marc Coucke heeft met een tweet nog eens duidelijk willen maken bij wie de verantwoordelijkheid ligt voor een eventueel mislopen van een tweede plaats of een eventueel mislopen van nog erger", aldus Peter Vandenbempt tegenover Sporza.

"Zelfs voor een niet zo goede verstaander was die twee duidelijk genoeg. Daarbij is het opmerkelijk dat Coucke geen felicitaties getweet heeft na de overwinning tegen Club Brugge of de overwinning op het veld van Charleroi, maar wel na de drie nederlagen. Ik neem aan dat het toeval is."

Al zou Coucke volgens sommigen zélf schuld hebben aan die mislukte transferperiode. "We wisten al dat Marc Coucke de verantwoordelijkheid voor die mislukte wintertransferperiode in de schoenen van de vorige manager Herman Van Holsbeeck heeft geschoven, dat hij voet bij stuk houdt dat hij daarin niet is tussengekomen - anderen beweren het tegenovergestelde en zeggen dat ze het kunnen aantonen met bewijzen", stelt Vandenbempt.

"Of we daar ooit de waarheid over zullen weten, dat weet ik niet. Maar het illustreert wel dat Coucke en Van Holsbeeck lijnrecht tegenover elkaar staan met getrokken messen en dat er straks een juridisch gevecht aankomt met veel geld als inzet."

Poll: Denkt u dat Coucke betrokken was bij de vorige transferperiode?

TAGS  I  Vandenbempt  I   Anderlecht  I   Coucke

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024