AA Gent en Anderlecht zijn gewaarschuwd: "Ze barsten van de ambitie"

AA Gent en Anderlecht zijn gewaarschuwd:
Dinsdag 24 april 2018 - 17:56   I  

De strijd om plek 2 is ongemeen spannend in play-off 1. Eigenlijk doen alle ploegen nog mee voor die tweede plek, buiten Club Brugge. De leider speelt normaal gezien, zonder ongelukken, kampioen. Voor de rest komen alle clubs nog in aanmerking.

Nochtans leek die strijd een tweestrijd te gaan worden tussen Anderlecht en AA Gent, maar beide ploegen kenden een dipje. Een ploeg dat absoluut geen dipje kent is Standard. Sa Pinto heeft zijn ploeg bijzonder scherp gekregen en kon zelfs een punt rapen tegen een ijzersterk Club Brugge.

Jacky Mathijssen denkt dan ook dat zij die tweede plaats kunnen gaan veroveren. "Chapeau. Is de geruchtenstroom rond Preud'homme de trigger geweest? Moeilijk te zeggen, maar je merkt dat de wil er is om er nog iets van te maken. Als je in Brugge drie keer terugkomt na een achterstand, getuigt dat van veel ambitie. Zeker Edmilson heeft punten gescoord", aldus Mathijssen in Belang van Limburg.

Wissel

Mathijssen kwam ook nog even terug op de wissel van Edmilson. "Ik begrijp zijn zure reactie op zijn vervanging. Maar hij heeft op zijn sjiek gebeten en achteraf nog een professioneel interview gegeven. Ik ben benieuwd hoe het Luikse verhaal gaat eindigen."

Poll: Denkt u dat plek 2 voor Standard is?

TAGS  I  Standard  I   Mathijssen  I   Anderlecht  I   AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024