'Club Brugge gaat serieus de mist in met herdenking François Sterchele'

'Club Brugge gaat serieus de mist in met herdenking François Sterchele'
Zaterdag 05 mei 2018 - 14:35   I  

Volgende week dinsdag is het exact tien jaar geleden dat François Sterchele om het leven kwam. Tijdens de topper tegen Anderlecht van aanstaande zondag zal Club Brugge daarom uitpakken met een speciaal eerbetoon voor de betreurde nummer 23. Club Brugge is Sterchele duidelijk nog niet vergeten.

Het Nieuwsblad sprak met Marleen Boonen, de mama van Sterchele. Zij heeft minder met het huidige Club Brugge, want ze heeft het gevoel dat het huidige bestuur haar wat in de kou laat staan. Zo zou ze naar eigen zeggen niet zijn uitgenodigd op de herdenking morgen.

“Sinds de bestuurswissel ben ik er niet meer geweest omdat we geen abonnement meer kregen. Er speelt ook niemand meer die nog met François gespeeld heeft. Het heeft weinig zin dat ik daar nog naar het voetbal ga. Ze doen nu zondag iets maar ik ben niet eens uitgenodigd", aldus Boonen.

Reactie Club Brugge

Volgens Club Brugge is de moeder van Sterchele altijd welkom. Ze snappen dan ook niet vanwaar die uithaal komt. Bij Club Brugge benadrukken ze dat mama Sterchele “altijd welkom is. Zondag ontvangen we trouwens drie jonge supporters die via een gespecialiseerde instelling voor pleegkinderen geplaatst zijn door de rechter, via de Sterchele Cup. We werken nog steeds nauw met hen samen.”

Poll: Wordt het een emotionele herdenking zondag?

TAGS  I  Club Brugge  I   Sterchele

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024