'VAR van Brugge' woont op 10 kilometer van...Anderlecht

'VAR van Brugge' woont op 10 kilometer van...Anderlecht
Zondag 06 mei 2018 - 21:18   I  

Club Brugge-Anderlecht werd een wedstrijd waar nog lang over zal nagepraat worden. Niet alleen bracht de zege van Anderlecht de spanning in de titelstrijd weer helemaal terug, maar de wedstrijd zat ook nog eens vol van discutabele fases.

Gelukkig is er voor die momenten de VAR in het leven geroepen, al zorgde die voor meer verwarring vandaag dan voor antwoorden. Voor de wedstrijd had één fan blijkbaar al door dat de VAR een hoofdrol ging spelen, dus had hij zich voor de gelegenheid verkleed in de VAR. Het zorgde voor een hilarisch beeld, maar na de wedstrijd kon de man al wat minder lachen uiteraard.

Na de wedstrijd gaf de man, Kristof, uitleg aan Het Laatste Nieuws. “Eerlijk? Ik zat al drie weken met het idee in mijn hoofd. Als ik nu niet in beeld kwam, dan nooit. Wees eerlijk: die videoref speelt al weken een negatieve rol. Ik ben voorstander van het systeem, als het correct wordt gebruikt. Dat gebeurt jammer genoeg te weinig. Het is vooral in het voordeel van Anderlecht.”

"Volgende keer kom ik in een eendenpak"

Voor de wedstrijd tegen AA Gent heeft de fan van Club Brugge trouwens een nieuw plan. Opvallend: de man wordt erg dicht bij het Anderlecht. “Op zo’n tien kilometer, maar mijn motto is: FCB till I die”, lacht Kristof, die de uitslag trouwens wel kan relativeren. “Ik heb veel kameraden die supporter zijn van Anderlecht. Er is genoeg miserie in de wereld. Ik kan een voetbalwedstrijd dus zeker wel relativeren. Tegen Gent kom ik in een eendenpak!”, besluit Kristof. 

Poll: Vond u de man grappig?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   VAR

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024