‘Slecht nieuws Club en Anderlecht, Engelse club komt met miljoenenbod’

‘Slecht nieuws Club en Anderlecht, Engelse club komt met miljoenenbod’
Zaterdag 19 mei 2018 - 18:08   I  

Vadis Odjidja-Oefoe wil snel weg uit Griekenland. Een jaar geleden besloot de middenvelder het Poolse Legia Warschau achter zich te laten voor een avontuur bij Olympiakos. Sindsdien kent Odjidja alleen maar miserie. Eerst braken dieven in zijn huis binnen en paar maanden later besliste Olympiakos de Rode Duivel naar de B-kern te sturen door slechte prestaties. Club Brugge en Anderlecht willen Vadis met open armen ontvangen maar krijgen nu slecht nieuws te horen.

Dat de 29-jarige middenvelder zal vertrekken is duidelijk, maar naar waar is nog niet geweten. Ook zou er interesse uit China zijn en Club Brugge en Anderlecht staan te popelen om Vadis over te nemen. Er is echter ook interesse uit Engeland, namelijk van Leeds United.

Volgens het Poolse Sportowe Fakty wil Olympiakos meer dan dat het heeft uitgegeven voor Vadis. Voor 2,5 miljoen werd de middenvelder overgenomen van Legia Warschau en het prijskaartje zou nu rond de 3 miljoen liggen. Leeds United is dat ook bereid op tafel te leggen en wil een bod uitbrengen.

Vadis speelde eerder voor Norwich in Engeland, wat geen groot succes bleek, Engelse media melden echter dat Vadis een terugkeer naar Engeland wel ziet zitten. Afwachten wat de volgende zet zal zijn voor Club Brugge en Anderlecht.

Poll: Vadis moet terug naar Engeland?

TAGS  I  Vadis  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024