WEDADVIES: 'Hoop goals in CL-finale, dit wordt de winnaar'

WEDADVIES: 'Hoop goals in CL-finale, dit wordt de winnaar'
Donderdag 24 mei 2018 - 10:23   I   door Redactie

Vandaag nemen we de Champions League-finale onder de loep. Zaterdag neemt Real Madrid het op tegen Liverpool. Real is uiteraard de grote favoriet. Maar je kan bij Unibet op veel meer wedden dan enkel de winnaar. Wat zijn mogelijk nog interessante zaken om op te wedden?

Winnaar: Real Madrid aan 2.20 
Real is duidelijk favoriet tegen Liverpool. De Koninklijke heeft in de selectie ervaring met het spelen van Champions League-finales en ontgoochelt eigenlijk zelden of nooit in zo'n eindstrijd. Bewees ook tegen Juventus en Bayern over stalen zenuwen te beschikken op cruciale momenten.

Aantal doelpunten: Over 3.5 aan 2.23
Concreet: er worden minstens vier goals gescoord. Liverpool staat bekend om zijn vele goals, denk maar aan de halve finales in de Champions League tegen AS Roma (5-2 en 2-4). Ook bij de duels van Real Madrid tegen Juventus en Bayern München werden behoorlijk wat doelpunten gemaakt. Als er snel gescoord wordt, ligt de eindstrijd helemaal open en kan een 2-2 of 3-1 toch wel perfect. Dan zit je al aan vier doelpunten.

Doelpuntenmaker: Cristiano Ronaldo scoort aan 1.80
Cristiano Ronaldo staat er bijna altijd op de grote momenten. Waarom zou hij dan niet scoren tegen Liverpool? Een team dat ook al eens een doelpunt durft incasseren. Lijkt een relatief veilige bet.

Wil je ook wedden op deze wedstrijd? Deelnemen kan via deze link...

Poll: Wint Real Madrid?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   KV Oostende  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Beerschot-Wilrijk  I  Real Madrid  I  Liverpool

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024