Sadio Mané neemt vlak voor Champions League-finale opvallende beslissing

Sadio Mané neemt vlak voor Champions League-finale opvallende beslissing
Vrijdag 25 mei 2018 - 11:45   I  

Morgen neemt Liverpool het op tegen Real Madrid in de finale van de Champions League. Een wedstrijd die door voetbalfans over de hele wereld gevolgd zal worden en een wedstrijd die bijzonder spannend lijkt te gaan worden.

Liverpool kan vooral voorin rekenen op pure kwaliteit. Het trio Mané-Firminho-Salah heeft dit seizoen al ploegen als Manchester City en AS Roma op een hoopje gevoetbald. Dat zou het graag ook morgen doen tegen het grote Real Madrid.

De wedstrijd zal massaal gevolgd worden in het Senegalese Bambali, het thuisdorpje van Sadio Mané. Mané is een echte volksheld in zijn land en de aanvaller van Liverpool wil dat zijn dorpsgenoten de wedstrijd in stijl kunnen volgen. Daarom stuurt de Senegalees maar liefst 300 truitjes naar Bambali.

Prachtig initiatief

Mané vertelde volgens Sporza in Britse media dat hij die truitjes zelf heeft gekocht speciaal voor zijn dorpsgenoten. "Er wonen 2.000 mensen in het dorp. Ik kocht 300 Liverpool-truitjes en stuurde ze op zodat de supporters ze kunnen dragen wanneer ze naar de finale kijken"

Poll: Wint Liverpool de finale morgen?

TAGS  I  Liverpool  I  Mané  I  Real Madrid

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024