Transfermarkt LIVE: Club wil 4 Belgen, Vanheusden en Vanlerberghe in trek

Transfermarkt LIVE: Club wil 4 Belgen, Vanheusden en Vanlerberghe in trek
Vrijdag 25 mei 2018 - 20:00   I  

Het seizoen 2017-2018 zit er zo goed als op, maar de clubs lijken niet meteen van plan om vakantie te nemen. De zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is al helemaal losgebarsten en bij Voetbal24 blijf je van alle transfers op de hoogte.

* Club Brugge zou van plan zijn om in eerste instantie Belgisch in te kopen. Het heeft zijn oog laten vallen op Clinton Mata (Genk/Charleroi), Mats Rits (KV Mechelen), Hendrik Van Crombrugge (KAS Eupen) en Alexis De Sart (STVV).

* Zinho Vanheusden is érg in trek. "Hij is een interessante speler", bevestig Hugo Broos. De technisch directeur wil Vanheusden graag naar KV Oostende lokken.

Jordi Vanlerberghe mag mogelijk op huurbasis weg bij Club Brugge en kan rekenen op belangstelling van KV Oostende, Zulte Waregem en KV Kortrijk.

* Club Brugge en Anderlecht voeren niet alleen op het veld strijd met elkaar, maar ook ernaast. Zo hebben beide ploegen nu hun oog laten vallen op één en dezelfde speler. Het gaat om Kerim Mrabti, een 24-jarige aanvallende middenvelder van de Zweedse club Djurgardens.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge doorduwt om Mats Rits binnen te halen. Het is reeds in onderhandeling met KV Mechelen en de gesprekken gaan de goeie kant uit. In het Jan Breydelstadion zien ze in Rits een geschikte doublure voor Ruud Vormer en Hans Vanaken.

* Charleroi heeft de vraagprijs voor Clinton Mata vastgelegd op 3,5 miljoen euro. Als Club Brugge dat bedrag te hoog vindt, kan het altijd proberen om Jérémy Perbet in de deal te betrekken. De Franse goaltjesdief is overbodig in het Jan Breydelstadion en staat op het verlanglijstje van... Charleroi.

* Allereerst Anderlecht de definitieve komst van Matz Sels (26) afronden, maar daarnaast is het ook de bedoeling dat Chancel Mbemba (23) terugkeert naar het Constant Vanden Stockstadion.

Het Belang van Limburg meldt dat Genk niet afkerig staat tegenover een uitleenbeurt van Benson, die de jongste maanden zelfs nog amper het wedstrijdblad haalde. STVV informeerd alvast naar de winger, maar de meest concrete interesse komt van Waasland-Beveren. 

* De Franstalige krant L'Avenir meldt dat Preud'homme van plan is om zich in de strijd om Chancel Mbemba te mengen. De Congolese verdediger staat niet alleen op het verlanglijstje van Anderlecht, maar ook op dat van Standard.

* Tijdens de voorbije weken en maanden lieten verschillende Belgische ploegen hun oog vallen op Colin Coosemans. De doelman heeft persoonlijk opnieuw een goed seizoen achter de rug en dat is maar weinig clubs ontgaan. Eén Jupiler Pro League-ploeg is het mees concreet: KV Oostende.

Het Laatste Nieuws weet dat Kylian Hazard op de radar van STVV staat. De Kanaries zijn met het oog op volgend seizoen op zoek naar versterkingen en Hazard zou een concrete optie zijn.

Anderlecht hoopte stiekem met Ferreyra aan de haal te gaan, maar het wordt moeilijk voor sportief manager Luc Devroe om de 27-jarige aanvaller naar het Constant Vanden Stockstadion te halen. Volgens La Dernière Heure is het namelijk het Spaanse Espanyol dat verrassend in polepositie ligt om Ferreyra vast te leggen.

* Met de Albanees Sidrit Guri kreeg KV Oostende er alvast een nieuwe spits bij. Guri moet vanaf volgend seizoen, samen met Richairo Zivkovic, voor doelpunten zorgen in de Versluys Arena. Verder is ook Andy Kawaya op weg naar KVO en hoopt Verheyen de beloftevolle Zinho Vanheusden naar de Kust te lokken.

Poll: Van welke topclub verwacht je de strafste transfers?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024