Michel Louwagie doet transferplannen AA Gent uit de doeken

Michel Louwagie doet transferplannen AA Gent uit de doeken
Vrijdag 25 mei 2018 - 12:35   I  

AA Gent heeft er geen al best seizoen opzitten. Het werd doorheen het seizoen duidelijk dat AA Gent toch wat kwaliteit mist om mee te kunnen doen voor de titel. Er zullen bovendien enkele sterkhouders de club verlaten.

Op de flanken vertrekken naar alle waarschijnlijk Moses Simon en Samuel Kalu, maar die heeft AA Gent met de komst van Stallone Limbombe en Peter Olayinka eigenlijk al vervangen. Voor de rest wil AA Gent eigenlijk niet al te veel spelers halen. Dat vertelt Michel Louwagie in Het Laatste Nieuws.

Gent lijkt vooral het vertrek van sterkhouders, zoals een Kalinic (die droomt van de Premier League), te willen opvangen met nieuwe spelers. "Wij gaan niet veel transfers doen, wij gaan doelgericht spelers halen. Maar door de nieuwe transferdata in Engeland, moeten spelers getransfereerd zijn voor 12 augustus", weet Louwagie. "Dat maakt dat we nog redelijk vroeg zullen weten waar we aan toe zijn."

Kaminski en een scorende spits

Het Laatste Nieuws weet dat Kaminski genoemd wordt om Kalinic te vervangen, terwijl er ook een scorende spits moet gehaald worden. 'De vervanger voor Simon is er al. Als ook Kalinic vertrekt, is Thomas Kaminski de ideale vervanger. Verder wil Gent vervangen wie vertrekt, maar afgezien van de gehuurde Noë Dussenne (terug naar Crotone) is er nog niemand weg. Wel wordt gezocht naar een leidersfiguur voor het middenveld, terwijl ook een scorende spits welkom zou zijn.'

Poll: Is dit voldoende om mee te doen voor de titel volgend seizoen?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Kortrijk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024