Real Madrid houdt hart vast: Ronaldo schept duidelijkheid over toekomst

Real Madrid houdt hart vast: Ronaldo schept duidelijkheid over toekomst
Zondag 27 mei 2018 - 14:10   I  

Cristiano Ronaldo kwam na de gewonnen finale van de Champions League met enorm onheilspellende uitspraken naar buiten. De Portugees won met de Spaanse grootmacht ondertussen drie Champions League-bekers op rij en liet na de wedstrijd raadselachtig weten een nieuwe uitdaging te willen. Nu schept Ronaldo meer duidelijk over zijn toekomst en Real Madrid houdt alvast zijn hart vast.

"Geld is niet het probleem. Ik heb vijf keer de Champions League gewonnen en vijf keer de Ballon d'Or. Ik heb al geschiedenis geschreven, maar nu nog meer historie. Ik ben niet teleurgesteld, want ik weet wat ik de club geef. Ik wil dit unieke moment niet verpesten. Met mijn collega's ben ik zojuist kampioen geworden."

Manchester United én China lonken voor Cristiano Ronaldo. "Ik kan niets garanderen", vertelt Ronaldo tegenover het Spaanse Marca. "Ik ga me niet verstoppen. In de komende dagen zal ik praten. Het leven gaat niet alleen over de roem." Ook zou Paris Saint-Germain de komst van Ronaldo wel zien zitten. Dat terwijl de Madrileense club hoopt dat Neymar de omgekeerde weg zal bewandelen.

Slechte relatie voorzitter

Volgens de Portugees ligt het probleem niet bij Real-voorzitter Florentino Pérez. “Ik heb geen problemen met hem. Ik spreek met hem en groet hem, zoals het een professional betaamt. Er wordt een storm in een glas water gecreëerd, terwijl die er niet is. Het was niet het juiste moment om het te zeggen, maar ik ben eerlijk. Ik wil niet veel praten, maar als ik praat, praat ik. Natuurlijk heb ik iets te zeggen, maar dit was niet het juiste moment. Maar ik heb er geen spijt van, want ik was eerlijk."

Poll: Cristiano Ronaldo gaat Real Madrid verlaten komende zomer?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  PSG

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024