Sergio Ramos zet Ronaldo op zijn plaats: "Dat moet hij doen!"

Sergio Ramos zet Ronaldo op zijn plaats:
Zondag 27 mei 2018 - 17:45   I  

Cristiano Ronaldo hintte meteen na afloop van de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool (3-1) dat hij deze zomer misschien wel andere oorden zou opzoeken. Wil CR7 écht weg of is het een manier om Real Madrid voor blok te zetten? Het is nog niet helemaal duidelijk. Ondertussen heeft ook Sergio Ramos, één van dé belangrijkste figuren in de kleedkamer van 'De Koninklijke', zich met de zaken bemoeid.

En Ramos kon niet duidelijker zijn. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om Ronaldo op zijn plaats te zetten. "Cristiano moet snel verduidelijken wat hij precies te zeggen heeft. Ik weet dat hij zich graag geliefd voelt... Cristiano is een hele belangrijke pion in ons elftal. En als je het mij vraagt is er voor hem geen betere plaats om te zijn dan Real Madrid."

Meteen na het laatste fluitsignaal zei Ronaldo het volgende: "Ik heb een mooie tijd beleefd in Madrid. Binnen enkele dagen zal ik de fans een antwoord geven. De fans die al die tijd aan mijn zijde hebben gestaan."

Niet veel later nam CR7 al wat gas terug: "Ik ben ontzettend gelukkig en het gaat nu niet om mijn persoonlijke situatie. Mijn uitspraken kort na de match zijn misschien wat uit hun context gehaald en ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd." Hoe dan ook is iederéén benieuwd naar wat Ronaldo eerstdaags zal vertellen over zijn toekomst...

Poll: Denk jij dat Ronaldo volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Ramos  I  Ronaldo  I  Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024