Onthuld: daarom dreigde Cristiano Ronaldo met vertrek bij Real Madrid

Onthuld: daarom dreigde Cristiano Ronaldo met vertrek bij Real Madrid
Maandag 28 mei 2018 - 08:00   I  

Cristiano Ronaldo verraste na afloop van de Champions League-finale vriend en vijand door op een vertrek bij Real Madrid te alluderen. Even later nam dé vedette van Real gas terug, maar het is duidelijk dat er iets op de lever van Ronaldo ligt. Maar wat precies?

Wel, volgens diverse Spaanse media is het duidelijk dat Ronaldo een nieuw contract wil. Real-voorzitter Florentino Perez beloofde CR7 vorig seizoen al een verbeterd contract, maar vandaag wacht de aanvaller nog steeds op dat contract. En dat zint de eergierige en trotse Ronaldo niet.

Doorheen het seizoen liet Ronaldo al meermaals zijn onvrede blijken aan het bestuur van De Koninklijke, maar hij kreeg nooit gehoor. Het is dan ook daarom dat de Portugees vlak na de Champions League-finale aan de alarmbel trok en liet uitschijnen dat hij misschien zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid had gespeeld.

Het was een ultieme poging van Ronaldo om voorzitter Florentino Perez wakker te schudden. Of dat gelukt is? Daar lijkt het wel op, ja. De kans is immers groot dat Real Madrid eerstdaags bekend maakt dat de Portugese ster een nieuw contract krijgt. 

Poll: Speelt Ronaldo volgend seizoen nog bij Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024