Transfermarkt LIVE: Anderlecht maakt werk van toptransfer, Rits maakt keuze

Transfermarkt LIVE: Anderlecht maakt werk van toptransfer, Rits maakt keuze
Maandag 28 mei 2018 - 17:00   I  

Het Belgische voetbalseizoen 2017-2018 zit erop, maar de clubs lijken niet meteen van plan om vakantie te nemen. De zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is al helemaal losgebarsten en bij Voetbal24 blijf je van alle transfers en geruchten op de hoogte.

* Anders Christiansen lijkt AA Gent alweer te verlaten. Malmö -zijn ex-club- wil de middenvelder huren.

* Anderlecht maakt werk van de terugkeer van Chancel Mbemba. Volgens La Dernière Heure heeft paars-wit de onderhandelingen met de verdediger geopend. Mbemba heeft een eerste voorstel op zak.

Club Brugge heeft er even op moeten wachten, maar nu staat de kersverse landskampioen op het punt om zijn eerste zomertransfer af te ronden. Blauw-zwart zal zich versterken met Mats Rits. De middenvelder genoot ook belangstelling van RSC Anderlecht, maar Club speelde korter op de bal. Club betaalt iets meer dan 2 miljoen voor de middenvelder.

* Bij Anderlecht zijn ze geschrokken van het feit dat er plots zoveel concurrentie (onder andere Club Brugge en Standard) is in het dossier-Mbemba. Paars-wit zou van plan zijn om een versnelling hoger te schakelen. Het Laatste Nieuws meldt dat Mbemba 'topprioriteit' is voor Anderlecht, dat er naast Antonio Milic (KV Oostende) nog een verdediger bij wil.

* De kans is groot dat Joseph Paintsil de eerste aanwinst van Genk wordt. De 20-jarige aanvaller komt momenteel nog uit voor het Hongaarse Ferencvaros, maar wil graag een stap hogerop zetten.

* Volgens Het Nieuwsblad hoopt Mannaert ook Kingsley Schindler naar het Jan Breydelstadion te halen. De 24-jarige Ghanees is eigendom van de Duitse tweedeklasser Holstein Kiel, waarmee hij nipt naast promotie naar de Bundesliga greep. Dit seizoen was Schindler, een rechtsbuiten, goed voor 13 competitiedoelpunten. 

* Portugese media melden dat zowel Club Brugge als Anderlecht een oogje heeft op Raphael Rossi. De Braziliaanse verdediger staat momenteel nog onder contract bij Boavista, maar zou op een transfer azen.

* Turkse media melden immers dat Besiktas zijn oog op Ruud Vormer heeft laten vallen. De Turkse topclub ziet in de kapitein van Club Brugge een ideale speler om de huidige ploeg te versterken. Hoe concreet de interesse precies is, is momenteel niet geweten.

Poll: Wie zal het sterkst uit de transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024