DONE DEAL: Beerschot Wilrijk troeft Antwerp af en strikt gewilde Belg

DONE DEAL: Beerschot Wilrijk troeft Antwerp af en strikt gewilde Belg
Maandag 28 mei 2018 - 19:05   I  

Beerschot Wilrijk maakte maandagavond groot nieuws bekend. De 1B-club liet via zijn officiële kanalen weten dat het een nieuwe speler beet heeft. Antoine Lejoly verkoos een overstap naar het Kiel boven een samenwerking met Royal Antwerp FC. En daar zijn ze bij Beerschot Wilrijk maar wat blij mee.

"Antoine Lejoly had voor de voortzetting van zijn carrière de keuze tussen Antwerp en KFCO Beerschot Wilrijk... en hakte - slim als hij is - die knoop door in het voordeel van onze club. In onze kantoren in het Olympisch Stadion zette hij daarnet zijn handtekening onder een contract voor één seizoen, met een optie op vier extra jaren", laat Beerschot Wilrijk via zijn officiële kanalen weten.

Lejoly zelf is alvast in de wolken met zijn keuze. "Waarom ik voor KFCO Beerschot Wilrijk heb gekozen? Omdat de clubleiding ongelooflijk snel en efficiënt te werk is gegaan. Gisteren namen ze contact met me op, vandaag lichtten ze me het project van KFCO Beerschot Wilrijk toe en legden ze me uit dat ik hoog op het verlanglijstje stond. En ook in het contract dat ik voorgelegd kreeg, kon ik me direct vinden. Mijn keuze was dus rap gemaakt."

"Bij Standard was ik einde contract, waardoor ik op zoek moest naar een nieuwe club. Antwerp was inderdaad een optie maar daar werd getreuzeld en had ik niet hetzelfde goede gevoel als hier op het Kiel. Bij Beerschot Wilrijk wil ik me in de kijker spelen en ga ik elke concurrentie aan... al wil ik vooral vooruitgang boeken. Met Patrick Nys heeft de club overigens een prima keeperstrainer in huis gehaald", klinkt het bij Lejoly, die momenteel nog in Verviers woont. "Maar het is de bedoeling dat ik tegen het begin van het seizoen in Antwerpen kom wonen zodat ik geen lange verplaatsingen moet maken en me helemaal op het voetbal kan focussen."

Poll: Is dit een goeie aanwinst?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Lejoly  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024