Transfermarkt LIVE: Mbemba zorgt voor beroering, Liverpool haalt uit

Transfermarkt LIVE: Mbemba zorgt voor beroering, Liverpool haalt uit
Dinsdag 29 mei 2018 - 18:28   I  

Het Belgische voetbalseizoen 2017-2018 zit erop, maar de clubs lijken niet meteen van plan om vakantie te nemen. De zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is al helemaal losgebarsten en bij Voetbal24 blijf je van alle transfers en geruchten op de hoogte.

* FC Barcelona lijkt zich te gaan versterken met Clément Lenglet (Sevilla). Hij moet 35 miljoen euro kosten.

* Anderlecht lijkt in polepositie te liggen voor Chancel Mbemba, maar Standard en ook Club Brugge geven de komst van de Congolees niet op.

* Liverpool wil ver gaan om Alisson weg te halen bij AS Roma. Het bracht al een bod van 50 miljoen euro uit, maar Roma wil 70 miljoen.

*De 2m01 grote doelman Karlo Letica staat op het punt om naar de Jupiler Pro League te trekken. Een tot nog toe onbekende Belgische topclub heeft drie miljoen euro veil voor de goalie. Club Brugge, Anderlecht, Standard en AA Gent zijn mogelijke opties.

*Anderlecht gaat een bod uitbrengen op Rossi. Ook Club Brugge is geïnteresseerd in de Braziliaanse verdediger maar paars-wit zou het voortouw nemen.

*Sarri is op weg naar Chelsea en de kans zit er in dat Dries Mertens de weg van zijn oude coach volgt. Mertens kan voor een prikje weg en heeft een goede band met Sarri. Chelsea zou maar 28 miljoen euro moeten ophoesten.

*Spaanse grootmacht FC Barcelona ziet wel ogen naar een transfer van Toby Alderweireld. De Rode Duivel is uit de gratie verdwenen in Londen en kan rekenen op interesse van enkele grote clubs. Ook Manchester United, Liverpool en Paris Saint-Germain liggen op de loer.

*Anderlecht zou een akkoord hebben bereikt voor Matz Sels én Chancel Mbemba. Sels zou voor vijf seizoenen tekenen, Mbemba zou zijn krabbel zetten onder een overeenkomst voor vier jaar. Nu moet Anderlecht er nog uit geraken met Newcastle United, maar in principe zou dat geen obstakel mogen zijn.

*Club Brugge heeft de beste papieren om de zéér gewilde Mats Rits in te lijven. De middenvelder van KV Mechelen wil absoluut naar Club Brugge en niet naar een andere Belgische topclub. Ook zou blauw-zwart al een akkoord hebben bereikt met Mechelen.

*Landry Dimata is op weg naar een Belgische topclub. Anderlecht trekt nog nadrukkelijk aan de mouw en ook AA Gent en Club Brugge toonden eerder al interesse.

Poll: Welke club gaat de beste slag binnenhalen komende zomer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  RC Genk  I  AA Gent  I  Barcelona  I  Chelsea

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024