‘Ziekenboeg Martinez betekent goed nieuws voor deze Rode Duivels’

‘Ziekenboeg Martinez betekent goed nieuws voor deze Rode Duivels’
Woensdag 30 mei 2018 - 14:38   I  

Vandaag trainden de Rode Duivels in Tubeke. Niet iedereen was aanwezig of trainde volledig mee omdat enkele spelers nog met blessures kampten. Ook Vincent Kompany en Marouane Fellaini komen daar nu bij. De extra blessures zorgen voor kopzorgen bij bondscoach Roberto Martinez.

Thomas Vermaelen is nog steeds geblesseerd aan de hamstrings en trainde niet mee. Ook Axel Witsel heeft nog last van de knie en Simon Mignolet geniet nog van extra rust na de Champions League-finale. Kompany, Vermaelen, Witsel en Fellaini trainden allen woensdag individueel zo meldt de KBVB.

Vooral de kwaaltjes van de blessuregevoelige verdedigers Kompany en Vermaelen zorgen ervoor dat Martinez waarschijnlijk opteert voor een extra verdediger mee te nemen naar het Wereldkampioenschap in Rusland. Ook Jordan Lukaku kampt al maanden met last aan de knie.

Dit betekent wel goed nieuws voor Dedryck Boyata en Christian Kabasele. De centrale verdedigers zouden als back-up moeten fungeren voor de blessuregevoelige Kompany en Vermaelen.

Poll: Moet Martinez rekening houden met de blessuregevoelige Vermaelen en Kompany?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Kompany  I  Vermaelen

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024