'Anderlecht denkt ook aan terugkeer van deze oude bekende'

'Anderlecht denkt ook aan terugkeer van deze oude bekende'
Woensdag 30 mei 2018 - 17:00   I  

RSC Anderlecht speurt momenteel de markt af naar versterkingen. In eerste instantie worden dan enkele ex-spelers aan paars-wit gelinkt, en dat is nu niet anders. Zo hoopt Anderlecht op de komst van Chancel Mbemba en denkt het ook aan de terugkeer van Dieumerci Mbokani en Cheikhou Kouyaté.

Of Marc Coucke en Luc Devroe de drie spelers gaan terughalen naar het Constant Vanden Stockstadion, is nog niet duidelijk. Mbemba is topprioriteit, terwijl Mbokani dat minder lijkt. Wat Kouyaté betreft, is het voorlopig nog niet duidelijk of de speler zelf oren heeft naar een terugkeer naar de oude stal.

De 28-jarige Senegalees speelt al vier seizoenen bij West Ham United en was er altijd een basisspeler. Op het einde van dit seizoen werd Kouyaté evenwel een paar keer naast de ploeg gezet. Bovendien stelde West Ham met Manuel Pellegrini een nieuwe trainer aan, en die zou het niet zo begrepen hebben op Kouyaté.

De verdedigende middenvelder, die nog tot medio 2021 onder contract ligt bij zijn huidige werkgever, mag in het tussenseizoen vertrekken. Galatasaray en Besiktas zouden al geïnteresseerd zijn, mogelijk schaart Anderlecht zich in dat gezelschap.

Poll: Zou jij Kouyaté graag terug bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Kouyaté  I  West Ham  I  Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024