Transfermarkt LIVE: Belgische top grijpt naast Mbemba, RSCA is Club te snel af

Transfermarkt LIVE: Belgische top grijpt naast Mbemba, RSCA is Club te snel af
Donderdag 31 mei 2018 - 18:30   I  

Het Belgische voetbalseizoen 2017-2018 zit erop, maar de clubs lijken niet meteen van plan om vakantie te nemen. De zoektocht naar versterkingen voor het komende seizoen is al helemaal losgebarsten en bij Voetbal24 blijf je van alle transfers en geruchten op de hoogte.

* Anderlecht, Club Brugge en Standard lijken naast Chancel Mbemba te grijpen. Aston Villa wil de Congolese verdediger met een prijskaartje rond de zes miljoen euro in Engeland houden na het vertrek van John Terry.

* Colin Coosemans oogt al een tijdje naar een vertrek. De onderhandelingen tussen KV Oostende en KV Mechelen verlopen echter stroef. Nu zorgt een nieuwe wending misschien voor schot in de zaak. Mechelen wil Berrier overnemen van Oostende en kan als pasmunt gebruikt worden in de transfer van de goalie.

* Standard houdt Cavanda misschien toch nog binnen de club. Preud’homme hoopt dat Galatasaray de rechtsachter voor een prikje laat gaan omdat de Turkse club met teveel buitenlandse spelers zit.

* Fabio Capello meldt dat Cristiano Ronaldo na het vertrek van Zidane weer onder Mourinho wil spelen. De Italiaanse oefenmeester denkt dat de Portugese superster komende zomer terug naar Manchester United zal trekken.

* RC Genk wil Sander Berge bij de club houden maar een vertrek lijkt aanstaande. De 20-jarige middenvelder heeft zelf aangegeven dat een overstap naar Spanje de ideale kans is. De Limbugers willen 15 miljoen euro voor Berge.

*Zowat de hele Italiaanse top aast achter Mousa Dembélé. Napoli, Juventus, AC Milan én Inter hebben allemaal aangeklopt bij Tottenham Hotspur voor de Rode Duivel.

* Anderlecht heeft de beste positie om Taiwo Awoniyi in te lijven. De Nigeraan wordt in de gaten gehouden door Club Brugge, AA Gent en Antwerp maar paars-wit is het concreetst voor de aanvaller van Moeskroen.

* Charleroi wil zich flink versterken en heeft de piste Massimo Bruno nog niet laten varen. Ook de Iranese international Noorafkan staat op het punt te tekenen bij de Zebra’s.

* AA Gent zal binnenkort de komst van de Egyptische aanvaller Ahmed Mostafa wereldkundig maken. De aanvaller beschikt over een aflopend contract en komt over van Petrojet SC.

* Medhi Carcela zal ook volgend seizoen te bewonderen zijn op de Belgische velden. Standard heeft de aankoopoptie gelicht en betaalt 2,5 miljoen euro voor de Marokkaan.

* De Noorse middenvelder Sander Berge kan kiezen uit een resem topclubs. RC Genk wees eerder al een bod van 12 miljoen euro af en eist minstens 15 miljoen euro. Clubs als Arsenal en Sevilla staan in de rij voor Berge.

* Antwerp hoopt nog steeds dat Herman Van Holsbeeck een managementfunctie zal bekleden bij de The Great Old. De ex-Anderlecht-manager zou dat voorstel echter van tafel hebben geveegd.

* Club Brugge troeft Anderlecht af in de strijd om Siebe Schrijvers. De aanvaller van RC Genk wil zelf naar Club en zal zo de tweede grote aanwinst worden na Mats Rits.

* Anderlecht heeft twee namen bovenaan het lijstje van transferdoelwitten gezet. Het wil snel de onderhandelingen over Dimata en Carlos Eduardo afronden.

Poll: Welke club zal het beste uit de transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Antwerpn  I  Charleroi

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024