'Ook deze Belgische ploeg wil Coopman weghalen bij Club Brugge'

'Ook deze Belgische ploeg wil Coopman weghalen bij Club Brugge'
Vrijdag 01 juni 2018 - 09:31   I  

Sander Coopman blijft momenteel nog even in het ongewisse over zijn toekomst. De aanvallende middenvelder speelde de voorbije twee seizoenen op uitleenbasis bij Zulte Waregem, maar staat uiteraard nog steeds onder contract bij Club Brugge. En dus heeft blauw-zwart de sleutel in het dossier in handen.

KRC Genk zou Coopman graag naar de Luminus Arena halen. Trainer Philippe Clement kent de 23-jarige spelmaker nog van zijn tijd bij Club Brugge en gelooft hard in diens potentieel. Genk zal proberen om Coopman binnen te halen, al wil blauw-zwart pas onderhandelen als er een deal is over Siebe Schrijvers. Die zou de omgekeerde weg moeten bewandelen.

Genk is overigens niet de enige Belgische ploeg die Coopman in het vizier heeft. Ook Zulte Waregem hoopt nog steeds dat het met het jeugdproduct van Club Brugge aan de haal kan gaan. Francky Dury heeft Coopman hoog zitten en zou ook de komende seizoenen met de speler willen werken.

Vraagprijs te hoog

Eén groot probleem: de vraagprijs van Club ligt momenteel te hoog voor Essevee. Een obstakel dat moeilijk uit de weg kan gewerkt - zeker nu ook Genk in de dans is gesprongen. De Limburgers zullen ongetwijfeld bereid zijn om meer geld op tafel te leggen. Het ziet er in dit dossier dan ook benard uit voor Dury en co.

Poll: Waar speelt Coopman volgend seizoen?

TAGS  I  Coopman  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024