Cristiano Ronaldo dropt bom: 'Ik wil naar deze ploeg'

Cristiano Ronaldo dropt bom: 'Ik wil naar deze ploeg'
Zaterdag 02 juni 2018 - 14:30   I  

Cristiano Ronaldo moest deze week afscheid nemen van Zinédine Zidane bij Real Madrid. De Franse coach trok zelf de deur achter zich dicht nadat hij voor de derde opeenvolgende keer de Champions League had gewonnen.

Daarmee lijkt Zidane wel het een en ander in gang gezet te hebben. Zo denken veel spelers plots aan een transfer, terwijl andere minder tevreden spelers hopen nu meer speelkansen te krijgen. Wie altijd voldoende speelminuten krijgt is Cristiano Ronaldo. Hij mag ondertussen wel al 33 zijn, schitteren doet de Portugees nog steeds.

Al zou het kunnen dat hij dat binnenkort niet meer in Madrid, maar wel in Manchester zal doen. Goal.com weet namelijk dat Ronaldo heeft gezegd dat hij graag terug wil samenwerken met José Mourinho en dat hij een terugkeer naar Manchester United wel ziet zitten. Dat zou voormalig bondscoach van Engeland en voormalig Real-coach Fabio Capello gezegd hebben.

Straffe transfer

Een straffe transfer is dus mogelijk. Zeker omdat Ronaldo zelf ook lijkt te twijfelen over zijn toekomst bij Real Madrid. "Ik heb een mooie tijd beleefd in Madrid. Binnen enkele dagen zal ik de fans een antwoord geven. De fans die al die tijd aan mijn zijde hebben gestaan. We hebben geschiedenis geschreven en we gaan daar nu van genieten", aldus Ronaldo meteen na de CL-finale aan BEin Sports.

Poll: Zou jij een terugkeer naar Manchester United mooi vinden?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Ronaldo

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024