Uitgelekt: 'Dit bedrag vraagt Real Madrid voor Cristiano Ronaldo'

Uitgelekt: 'Dit bedrag vraagt Real Madrid voor Cristiano Ronaldo'
Maandag 04 juni 2018 - 18:30   I  

Cristiano Ronaldo won samen met Real Madrid voor de derde opeenvolgende keer de Champions League, maar het is lang nog niet zeker of de Portugees bij zijn huidige werkgever blijft. CR7 liet tussen de lijnen optekenen dat hij mogelijk andere oorden opzoekt en Real zou zelfs bereid zijn om mee te werken aan een transfer.

Voor Ronaldo is het ondertussen duidelijk. Hij wil een forse loonsverhoging óf hij verhuist naar een andere club. Iets waar ze in Santiago Bernabéu niet mee kunnen lachen. Voorzitter Florentino Perez is niet van plan om de 33-jarige ster een jaarloon van 80 miljoen euro (bruto) voor te schotelen en wil Ronaldo nu zelfs verkopen.

Volgens Don Balon heeft de voorzitter van De Koninklijke een transfersom van 200 miljoen euro op het hoofd van de Portugees gekleefd. Voor minder zal de voorzitter van Real Ronaldo niet laten gaan.

Terug naar waar het begon?

Eén club is momenteel écht geïnteresseerd: Manchester United. Op Old Trafford dromen ze ondertussen van een hereniging met hun gewezen smaakmaker, maar het is maar de vraag of de clubleiding 200 miljoen wil ophoesten voor een speler van 33.

Poll: Is Ronaldo dit bedrag waard?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Manchester United  I  PSG

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024