‘Anderlecht en Gent worden op snelheid gepakt en grijpen naast toptalent’

‘Anderlecht en Gent worden op snelheid gepakt en grijpen naast toptalent’
Dinsdag 05 juni 2018 - 20:30   I  

Anderlecht is volop bezig om de selectie voor komend seizoen te versterken. Marc Coucke en Luc Devroe hebben grootse plannen met paars-wit en willen volgend seizoen weer meedraaien in de top. Nu bekijkt het ook de optie voor supertalent Jani Atanasov. Het moet echter wel de strijd aangaan met AA Gent.

Jani Atanasov wordt gezien als één van de grootste talenten ooit van Macedonië. De 18-jarige verdedigende middenvelder speelt momenteel bij Akad Pandev en kan ook op interesse rekenen van enkele Europese clubs. Onder andere het Turkse Bursaspor ligt op de loer, zo meldt Bursasporluyuz.

Ook Anderlecht en AA Gent zien wel heil in de komst van het groot talent. Afgelopen seizoen speelde Atanasov 29 wedstrijden waarin het vier keer scoorde en acht assists gaf. De marktwaarde van de middenvelder ligt rond het half miljoen euro.

Te laat

Volgens Turkse media grijpen Anderlecht en Gent naast het toptalent. Bursaspor zou de Belgische topclubs te snel af zijn en zou nu volledig rond zijn met Atanasov. Bovendien zou de Turkse ploeg het toptalent voor een appel en een ei hebben overgenomen.

Poll: Wie wint de strijd om Atanasov?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Atanasov

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024